Designed by HSH Webdesign

Bouma Administratiekantoor

Over Bouma Administratiekantoor

'Al jaren besteed ik al mijn administratie uit aan Bouma, ze denken met mij mee, ik voel de betrokkenheid... dat geeft mij zekerheid!, aldus heer van de Sande van QuickSand.'


Bouma Administratiekantoor biedt diensten op het gebied van administratie. Ondernemers kunnen dan denken aan zaken zoals loonadministratie, jaarrekeningen en het maken van tussentijdse rapportages. Voor particulieren doen we onder andere de aangifte inkomstenbelasting, de aanvragen voor toeslagen en bezwaar- en beroepschriften!


Het bedrijf is in 1978 opgericht door Jacob Bouma. Sindsdien heeft het een rijk klantenbestand opgebouwd. Alle belastingzaken en bedrijfsadministratie worden gevoerd vanuit ons kantoor in Wijnjewoude, Friesland. U bent altijd van harte welkom om langs te komen voor een persoonlijk gesprek! Zo weet u direct aan wie u de administratie uitbesteed.


Wij besteden niet uit. Hierdoor kunnen we altijd administratief maatwerk bieden, en kunt u gemakkelijk en direct een gesprek aan met uw administrateur.

Bouma Administratiekantoor

Sebo Pieter Boerma

Jacob Tjeerd Bouma

Klantbeoordeling: